„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Daugavpils centrā būs vieta 100 automašīnām

Sergejs Kuzņecovs

Pabeigta autostāvvietas celtniecība pie Bērnu veselības centra. Jauna stāvvieta (12 vietas) atrodas gar 18. novembra ielu posmā no Cietokšņa līdz Ģimnāzijas ielai. Būvdarbu izmaksas – 43 932 eiro. Paralēli stāvvietai uzbūvēts ceļš. Autotransportam jābrauc no Cietokšņa ielas pa 18. novembra ielu ar izbraukšanu uz Ģimnāzijas ielu. Ceļazīmes jau ir uzstādītas. Starp stāvvietu un mājām uzbūvēta divus metrus plata ietve.

Noslēdzies autostāvvietas būvniecības konkurss Kandavas ielā 1, kā arī pakāpienu remonta un jaunu kāpņu būvniecības konkurss starp 9. un 11. māju Miera ielā. Konkursā uzvarēja firma „CKD D”, kura piedāvā izpildīt darbus par 25 315 eiro (bez PVN). Darbus izpildes termiņš – 2 mēneši kopš līguma parakstīšanas brīža. Stāvvietā paredzēts ierīkot 33 vietas.

Līdz augusta beigām jāpabeidz stāvvietas būvniecība Kandavas ielā pie veikala „Maxima”. Sākotnēji tika plānots, ka laukumā būs 61 vieta, bet dokumentācijas saskaņošanas procesā nolemts palielināt to skaitu līdz 74. Objekta izmaksas – 114 543 eiro (ar PVN).