„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.3 °C
apmācies

Veikparks sāk otro sezonu

Sergejs Kuzņecovs

17. jūnijā veikparkā Ruģeļu ūdenskrātuvē tika atklāta otrā sezona. Aigars un Darja Soldāni, kuri pagājušajā gadā ierīkoja veikparku, pastāstīja, ka atklāšana būtu notikusi agrāk, taču pievīla laika apstākļi. Tā kā bija pārāk augsts ūdens līmenis, nācās gaidīt labvēlīgus apstākļus.

Pagājušo vasaru jaunieši vērtē pozitīvi -- bija daudz apmeklētāju, kuriem patīk izmēģināt kaut ko jaunu. „Daudzus tas ieinteresēja un cilvēki sāka apmeklēt parku regulāri. Ar apskaužamu pastāvību ar dēli vizinājās aptuveni desmit cilvēki,” stāsta Aigars, „pagājušajā gadā elektroapgādi parkam nodrošināja ģenerators. Savukārt šogad mēs uzvarējām projektu konkursā „Impulss”, ierīkojām elektrības pieslēgumu, tāpēc tagad būs vieglāk.”

Uzziņai

Veikbords ir ūdens sporta veids, kas izpaužas kā slīdēšana pa ūdens virsmu, turoties pie troses, kas piestiprināta motorlaivai. Veikborda būtība ir brīvi izpildīt dažādus kustību elementus, slīdot pa ūdens virsmu, kā arī akrobātiskus trikus lēcienā, atsperoties no V veida  viļņa, ko aiz sevis veido velkošā laiva.

Visu rakstu lasiet 22. jūnija numurā.