„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Divi Dagdas deputāti noliek mandātus

pexels.com

22. jūnija sēdē divi jaunievēlētās Dagdas novada domes deputāti Andris Badūns (Latgales partija) un Edgars Tjarve (Latvijas Reģionu apvienība) atteicās no deputātu pilnvarām pirms termiņa.

Sabiedrisko attiecību un komunikācijas nodaļas vadītāja Guna Malinovska pastāstīja, ka saskaņā ar likumdošanu A. Badūns nedrīkst apvienot deputāta darbu ar veselības un sociālo pakalpojumu centra „Dagda” vadītāja amatu, tāpat arī E. Tjarvem likums liedz būt vienlaicīgi gan deputātam, gan pašvaldības kapitālsabiedrības „Dagdas komunālā saimniecība” valdes loceklim.

Dagdas novada vēlēšanu komisija domes lēmumu iesūtīs CVK ar lūgumu uzrunāt citus abu sarakstu deputātus Olgu Golubi (Latgales partija) un  Aleksandru Gžibovski (Latvijas Reģionu apvienība), kuri pašvaldību vēlēšanu deputātu kandidātu sarakstā ir ierindojušies uzreiz aiz A. Badūna un E. Tjarves.