„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

Palīdzēsim bebrenietei Birutai Varslavānei

pexels.com

Bebrenes pagasta pārvalde aicina atbalstīt ar ziedojumiem bebrenieti Birutu Varslavāni, kurai ugunsgrēks nopostīja dzīvojamo māju un iedzīvi.

Ēka nav atjaunojama tāpēc Biruta ar dēlu pārcēlusies uz dzīvi nelielā koka ēkā, kas atrodas netālu no nodegušās mājas, taču būvei ir caurs jumts, nav ūdens un krāsns.

„Esam jautājuši būvniekiem, cik varētu izmaksāt jumta remonts, ūdens vada un tualetes ierīkošana, krāsns mūrēšana. Viņi aplēsa, ka tie varētu būt aptuveni 1000 eiro. Tādas naudas mums nav. Man ir pensija 90 eiro un trūcīgās personas pabalsts. Būšu pateicīga par jebkuru atbalstu,” B. Varslavāne teica „Latgales Laikam”.

Ar pabalstu un mantām viņu jau atbalstīja Ilūkstes novada Sociālais dienests, Bebrenes pagasta pārvalde, bebrenieši un bērni.

Visi labas gribas cilvēki ziedojumus var pārskaitīt uz bankas kontu LV85UNLA0050011800632 ar norādi Birutai Varslavānei, tālr. 28797133.