„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Sadega Daugavpils sportistu autobuss

Aculiecinieku foto

22. jūnijā, ap pl. 14.00 uz Rīgas šosejas blakus pagriezienam uz Nīcgali sadega autobuss. Ar to no Latgales čempionāta posma Jēkabpilī mājās atgriezās BFC „Daugavpils” futbolisti ( 2007. un 2008. dzimšanas gads). Viss sākās ar riepas aizdegšanos, kā rezultātā autobuss sadega pilnībā. Treneri noreaģēja operatīvi, visi bērni tika izvesti no autobusa, neviens necieta.   

„Transporta pakalpojumi futbola skolai tika sniegti konkursa kārtībā. Pagaidām pārvadātājs nevar atbildēt, kāpēc notikusi aizdegšanās. Visi palika sveiki un veseli, neviens necieta, taču sadega visas mantas,” „Latgales Laikam” pastāstīja futbola skolas direktors Nauris Mackevičs. Uz notikuma vietu tika norīkots cits autobuss, ar kuru futbolisti tika nogādāti mājās, šoreiz bez piedzīvojumiem.   

Komandas treneris Jevgeņijs Maksimčuks pastāstīja par notikumiem todien: „Izbraucām cauri Jersikai, un autobuss sāka skanēt un svilpot. Vadītājs apstājās, apskatīja priekšējos riteņus. Atgriezās pēc 20 sekundēm un pateica, ka ir atkritusi  kaut kāda detaļa, taču mēs varam turpināt ceļu. Izkustējāmies no vietas, uzņēmām ātrumu, nobraucot aptuveni divus kilometrus, te pēkšņi sāka zvanīt bērnu vecāki, kas brauca nopakaļ, un teikt, ka autobusam deg aizmugurējais ritenis. Autobuss uzreiz apstājās, pāris minūšu laikā izveda laukā visus, kas tajā atradās. Burtiski uzreiz autobuss uzliesmoja. Paldies Dievam, visi dzīvi un veseli, neviens nav cietis.”