„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.7 °C
apmācies

Krāslavas novadā notika gada lielākās orientēšanās sacensības

Egita Terēze Jonāne

Trīs dienas no 30. jūnija līdz 2. jūlijam Krāslavas novada pļavas, meži, ceļi un ielas bija sporta apavu sapēdoti, jo, spītējot lietum un vējam, vairāk kā 1500 sportisti sacentās gada lielākajās trīs dienu orientēšanās sacensībās „Kāpa 2017”.

Latgali pārstāvēja orientēšanās klubs „Stiga” un bērnu un pusaudžu komanda „Stiga/BJC Jaunība”, un šoreiz savā vecuma grupā trīs dienu kopvērtējumā labākie bija Ilona Gricāne -- 1. vieta, Ļubova Pavļukova -- 3. vieta, Ruslans Mikulovs -- 5. vieta un Anatolijs Hohlovs -- 10. vieta.

Daugavpils treneris Nikolajs Grigorjevs „Latgales Laikam” atzina, ka Tartaka meža un pļavu, tāpat arī Kaplavas apkārtne, kur „Kāpa” notika pirmo reizi, pateicoties daugavpilieša Leonīda Malankova sazīmētajai kartei, bija ar diezgan sarežģītu apvidu, tāpat laika apstākļi nelutināja sportistus, tomēr daugavpilieši parādīja labu sniegumu.

Visu rakstu lasiet 4. jūlija numurā.