„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+8.8 °C
apmācies

Sāk atjaunot autoceļus Latgalē

pexels.com

Šonedēļ sāk atjaunot asfalta segumu uz valsts reģionālā autoceļa Rēzekne–Gulbene 19 kilometru posmā no Rēzeknes cauri Audriņiem. Būvdarbus veiks SIA Lemminkainen Latvija, to līgumcena ir 3,1 milj. eiro (ar PVN). Darbus paredzēts pabeigt šoruden, informē VAS Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa.

Savukārt no 17. jūlija tiks uzsākti remontdarbi uz reģionālā autoceļa Višķi–Nīcgale nepilnu divu kilometru posmā aiz Dubnas gandrīz līdz krustojumam ar šoseju Rēzekne–Daugavpils. Uz ceļa Višķi–Nīcgale tāpat paredzēti frēzēšanas darbi un seguma atjaunošana. Arī šajā būvobjektā strādās SIA Lemminkainen Latvija, to līgumcena ir 202 tūkstoši eiro (ar PVN).

No 3. jūlija uz ceļa Rēzekne–Gulbene sāk trases uzmērīšanu un apaugumu noņemšanu. Pēc tam sekos asfaltbetona frēzēšana. Remontdarbu zonā būs noteikts ātruma ierobežojums 70 km/h, bet aktīvo darbu veikšanas posmos satiksme tiks regulēta ar luksoforiem. Būvdarbu ietvaros tiks atjaunotas 12 pieturvietas.