„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Slimnīcas problēmas risinās speciāla grupa

Aleksandrs Rube

Daugavpils reģionālā slimnīca (DRS) ir viena no nedaudzajām valstīm, kurai ir parādi. Tas kļuva zināms 5. jūlijā, kad pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš un speciāli izveidota darba grupa tikās ar DRS administrāciju un darbiniekiem.

Parāda kopējā summa ir 1,5 miljoni eiro. Mediķi atzīmēja, ka daudzi pacienti ir spiesti dažādu iemeslu dēļ lūgt medicīnisko palīdzību un konsultācijas Preiļos vai Rēzeknē. Slimnīcas darbinieki uzsvēra, ka iestādē ir liels kadru trūkums, kas dažos virzienos ietekmēs pacientu apkalpošanas ātrumu jau vasaras beigās. Darba grupa, kuras sastāvā ir domes priekšsēdētāja vietniece Līvija Jankovska, bijušie DRS vadītāji Aivars Zdanovskis un Inta Vaivode, kā arī Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas bijusī valdes locekle Anita Slokenberga, apsolīja risināt visas problēmas.

Visu rakstu lasiet 7. jūlija numurā.

Komentāri

10.07.2017 10:13
sss
Vai ar darba grupu var atrisināt problēmas un atrast kadrus? Delajet vid,čto delavit