„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Šodien stāsies laulībā vairāki desmiti pāru

pexels.com

Skaistos datumos bieži tiek pieņemti svarīgi lēmumi un plāni, un kāzas ir viens no tiem notikumiem, kuru mīlētāji vēlas svinēt šādās dienās, ticot, ka skaitļu maģiskā kombinācija viņiem nesīs veiksmi. Šogad ir tieši šāds datums – 2017. gada 7. jūlijs (07.07.17).

Daugavpils dzimtsarakstu nodaļā šodien laulībā stāsies 12 pāri, pastāstīja nodaļas vadītāja Helēna Soldatjonoka. Tas ir divreiz vairāk, nekā parasti vasaras piektdienās. Septiņi pāri precēsies pirmo reizi, vienam pārim -- gan līgavainim, gan līgavai -- šī būs otrā laulība.

Jāatzīmē, ka pirms desmit gadiem – 2007. gada 7. jūlijā (07.07.07.) Daugavpilī apprecējās 13 pāri, no tiem trīs šobrīd jau ir šķīrušies.

Savukārt Daugavpils novads ir pārspējis pilsētu – šodien novadā apprecēsies 14 pāri, vairākums stāsies laulībā pirmo reizi, paziņoja Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Valija Jurķāne.

Ilūkstes novadā šodien stāties laulībā nolēmis viens pāris.