„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.3 °C
apmācies

“Euroaptieka” Daugavpilī atklās Latvijā pirmo aptieku skaistumam

pexels.com

“Euroaptieka” atklās pirmo jauna koncepta aptieku skaistumam Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60 11. jūlijā plkst. 11.00. Atvēršanas svētkos pirmie 500 pircēji saņems vērtīgas dāvanas, tāpat daugavpiliešus gaida īpaši piedāvājumi un citi pārsteigumi.

“Šāda koncepta aptieka skaistumam ir pirmā ne vien Daugavpilī, bet arī Latvijā. Aprīlī atklājām rekonstruēto aptieku, kuru nu paplašinām ar papildus 116 m2 telpu, kas paredzēta tikai kosmētikai. Mēs priecājamies jau drīzumā piedāvāt līdz šim nebijuši plašu skaistumkopšanas sortimentu aptiekā un aicinām ikvienu uz atvēršanas svētkiem, kur būsim parūpējušies par īpašiem pārsteigumiem ikvienam apmeklētajam. Bagātīgais produktu klāsts veidots, īpaši domājot par veselību un skaistumu. Aptieka jau sen vairs nav vieta, kur cilvēki vēršas tikai pēc zālēm – viņi novērtē to, ka var saņemt profesionālas konsultācijas un iegādāties arī kvalitatīvu kosmētiku,” uzsver Ivars Nelsons, “Euroaptiekas” valdes priekšsēdētājs.

Atvēršanas dienā “Euroaptieka” pateiksies pirmajiem 500 pircējiem, pasniedzot vērtīgas dāvanas. Piedāvājumā būs vairāk nekā 4000 jaunu kosmētikas produktu ar atlaidēm līdz pat 40%. Papildus pieprasītākajiem profesionālās kosmētikas zīmoliem Vichy, Bioderma un Eucerin, “Euroaptieka” klientiem piedāvās arī produktus no tādiem pasaulē populārākajiem kosmētikas zīmoliem kā L’Oreal, Garnier, Maybelline, Schwarzkopf, Procter & Gamble, Nivea u.c.

“Jaunā koncepta aptiekā skaistumam būs pieejams ļoti plašs produktu klāsts. Pārstāvēti būs arī tādi zīmoli kā dabīgā kosmētika no Grieķijas Apivita, profesionālās sejas maskas lietošanai mājas apstākļos BeautyFace, kvalitatīvi nagu kopšanas līdzekļi Depend O2 un citi. Ikdienā skaistumkopšanas nodaļā pie īpaši apmācītiem konsultantiem būs iespēja saņemt konsultācijas par ādas kopšanu un par kosmētikas līdzekļiem, kas vislabāk atbilst katra individuālajām vajadzībām,” stāsta Daugavpils “Euroaptiekas” aptiekas vadītāja Danuta Hrapāne.

Papildus jau minētajām dāvanām pirmajiem 500 pircējiem par godu atvēršanas svētkiem ikvienam apmeklētājam būs iespēja piedalīties Daugavpils teātra aktiera Māra Korsieša vadītās viktorīnās, baudīt svētku kūku un saņemt citus atvēršanas svētku īpašos piedāvājumus.