„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Balvēniete Evita Pitkevica saņem „100 darbi Latvijai” balvu – jūras ceļojumu uz Stokholmu

www.100darbilatvijai.lv

1.jūlijā vides iniciatīvas „100 darbi Latvijai” vēstnešu ceļojums pa Vidzemes un Latgales novadu svētkiem piestāja Balvos. Novada ļaudis par vēstnešu ierašanos bija informēti un ļoti gaidīja viņus ierodamies. Lietainais laiks nepavisam netraucēja svētku “Dzīve kā ceļojums” apmeklētājiem pie vēstnešiem izspēlēt erudīcijas spēli un pārbaudīt savas zināšanas vides tematikā. Visi spēles dalībnieki balvā saņēma īpašu, numurētu sēklu paciņu, kas nedēļas laikā bija jāpiereģistrē iniciatīvas mājas lapā www.100darbilatvijai.lv, lai piedalītos izlozē par Tallink jūras ceļojumu uz Stokholmu 4 personām. Izlozē paveicās un jūras ceļojumu saņem Balvu novada iedzīvotāja Evita Pitkevica! Par uzvaru izlozē Evita bija īpaši priecīga un atzina, ka līdz šim ceļojumā ar kuģi nav bijusi.

Evitu sveic Balvu novada domes priekšsēdētājs Aigars Pušpurs, kopā ar SIA „ZAAO” vēlot brīnišķīgu ceļojumu un aicinot paveikt kādu skaistu vides labiekārtošanas vai izdaiļošanas darbu.

Kur un kad šovasar vēl būs sastopami „100 darbi Latvijai” vēstneši, uzziniet www.100darbilatvijai.lv.