„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
apmācies

Airētāji veiksmīgi startē olimpiādē

pexels.com

7. jūlijā Cēsīs sākās Latvijas jaunatnes olimpiāde, kurā sportisti trīs dienas sacentās par 230 medaļu komplektiem 29 sporta veidos – 27 olimpiskie veidi, kā arī florbols un orientēšanās sports. Olimpiādes galvenā norises vieta bija Cēsis, bet sacīkstes notika gandrīz desmit Latvijas pašvaldībās.

 Daugavpili pārstāvēja vairāk nekā 200 sportisti, bet akadēmiskās airēšanas pārstāvji no Daugavpils izcīnīja desmit medaļas. Uzvaru pārairu divnieku sacensībās 2000 m distancē izcīnīja Evita Franckeviča/Diāna Bulaša un Jevgeņijs Bobiļovs/Rovoams Gavrilovs. Otrajā vietā Līga Parfena/Tatjana Grigorjeva, bet Rostislavs Belovs/Artūrs Škutāns – trešajā vietā.

 Pārairu četriniekā 500 m zeltu izcīnīja Jevgeņijs Bobiļovs/Rovoams Grigorjevs/Jevgeņijs Simanovičs/Artūrs Škutāns, bet bronzu – Deniss Pafens/Jevgeņijs Ivanovs/Artūrs Trojans/Rostislavs Belovs.

Visu rakstu lasiet 14. jūlija numurā.