„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Preiļos notiks ilggadējais festivāls „Šlāgermūzikas parāde 2017”

preili.lv

29. jūlijā plkst. 20.00 Preiļu parka estrādē notiks vērienīgs pasākums – ilggadējais Latgales festivāls „Šlāgermūzikas parāde 2017”. Piedalās populārās grupas no Latgales: „Latvijas šlāgeraptaujas” un Dzintara AMIGO dziesmu aptaujas finālisti „Tihovsku ģimene” no Ludzas, Latvijas šlāgeraptaujas” laureāti „Ginc un Es”, šarmantā Santa Kasparsone un romantiskais Ēriks Gruzniņš, Ainārs Lipskis no Ludzas, folkloras kapela „Augusti”, grupa „Starpbrīdis”, „Latvijas šlāgeraptaujas” finālisti „Dvinskas muzikanti” ar jauno koncertprogrammu, pasākuma īpašie viesi: Preiļu KC deju kolektīvi. Pēc koncerta notiks lustīgā nakts balle, kur spēlēs Ēriks Gruzniņš un Ainārs Lipskis. Pauzēs un balles noslēgumā notiks vērienīga diskotēka ar DJ Mart Inc.

Pasākuma apmeklētājiem tiks dāvāti īpašie pārsteigumi un dāvanas no pasākuma atbalstītājiem. Pasākumu vadīs Santa Kasparsone.

Biļetes jau ir pieejamas Preiļu KC kasē un iepriekšpārdošanas cena ir tikai 3 EUR.