„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Turpinās Daugavpils novada ceļu pārbūve

freeimages.com

Lai veiktu Skrudalienas pagasta ceļa Adami – Skrīveri otrās kārtas būvniecību, Daugavpils novada dome pieņēmusi ziedojumus no SIA „Antaris” un AS „NIDL”.

Kopā abas komercsabiedrības ziedojušas 106 661 eiro (SIA „Antaris” 86 661 eiro, AS „NIDL” 20 000 eiro), bet pašvaldība apņēmusies segt būvniecības PVN izdevumus. Šī ceļa galā atrodas lielākais tūrisma pakalpojumu sniedzējs pagastā „Silene Resort & SPA”, kā arī ceļš vijas gar piecām viensētām.

13. jūlija domes sēdē pieņemts lēmums atbalstīt arī Vīrognas ceļa būvniecību, tāpēc drīzumā Višķu pagasta pārvalde rīkos konkursu iepirkumam šī 1,48 kilometru garā ceļa pārbūvei. Aptuvenās projekta izmaksas tai gan vēl nav zināmas.

Novada domes priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins sēdē skaidroja, ka vēl nākamgad plānoti vairāki ceļu seguma remonti. Ceļa pārbūve nepieciešama arī daudzdzīvokļu māju pagalmos, piemēram, Naujenē un Vecstropos.