„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.3 °C
apmācies

Šāvieni pilsētas centrā

freeimages.com

2017. gada 22. jūlija vakarā Daugavpils pilsētas pašvaldības policija saņēma  informāciju, ka pilsētas centrā no automašīnas ar ierocim līdzīgu priekšmetu šauj uz garāmgājējiem. Uz notikuma vietu devās tuvākā policijas ekipāža, kura pa ceļam sazinājās ar videonovērošanas posteņa darbiniekiem, lai precizētu automašīnas pārvietošanās maršrutu.

Meklējamā automašīna tika atrasta ātrās ēdināšanas restorāna stāvvietā. Policijas ierašanās brīdī automašīnā neviena nebija, bet pa tās logiem varēja redzēt  automātisko šaujamieroci, kas atradās uz aizmugurējā sēdekļa.

Pēc brīža ieradās arī jauniešu kompānija, kura pārvietojās šo auto. Uz vietas tika noskaidrots, ka ierocis ir „airsofta” automātiskais elektriskais ierocis. Viens no jauniešiem atzinās, ka šāvis ar šo ieroci.

Uz vietas tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167. panta par sīko huligānismu.