„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.1 °C
apmācies

Seksuāla uzmākšanās skulptūru dārzā

pexels.com

2017. gada 24. jūlijā pl. 16.26 Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas video novērošanas postenis fiksēja aizdomīgu situāciju eglēs skulptūru dārzā Mihoelsa un Sakņu ielas krustojumā.

Nekavējoties ieradusies notikuma vietā, kājnieku patruļa ieraudzīja sešu bērnu kompāniju vecumā ap 14 gadiem kopā ar 1984. gadā dzimušu vīrieti, kurš bija  alkohola reibumā, turklāt viņam bija degvīna pudele. Pēc bērnu teiktā varēja saprast, ka vīrietis viņiem uzmācies ar dīvainiem piedāvājumiem. Viena no pusaudzēm pastāstīja policijas darbiniekiem, ka vīrietis bija izteicis seksuāla rakstura piedāvājumu viņas draudzenei, ko arī apstiprināja pārējie bērni.

Vīrietim tika sastādīts protokols pēc Latvijas Administratīva pārkāpuma kodeksa 171. panta par alkoholisko dzērienu vai citu apreibinošo vielu lietošana sabiedriskā vietā un atrašanos sabiedriskā vietā reibuma stāvoklī.
Likumpārkāpējs tika nodots valsts policijas darbiniekiem tālāko procesuālo darbību īstenošanai. 

Tā kā vasaras brīvlaiks vēl rit pilnā sparā, Daugavpils pilsētas pašvaldības policija lūdz jauniešus būt uzmanīgākiem un nepavadīt laiku kopā ar nepazīstamiem un aizdomīgiem cilvēkiem. Vecāki, lūdzam jūs veltīt lielāku uzmanību saviem bērniem un interesēties, ar ko un kā viņi pavada savu brīvo laiku.

Gadījumā, ja pilsētas iedzīvotāji kļūst par aculieciniekiem tamlīdzīgām situācijām, viņi var vērsties Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas dežūrdaļā (diennakts tālrunis 65421500) vai arī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Daugavpils iecirkņa dežūrdaļā (diennakts tālrunis 65403302).