„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Uzņēmēju dienas Latgalē 2017

LTRK

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) un Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu aicina uzņēmējus pieteikties dalībai un rezervēt vietas izstādē Uzņēmēju dienas Latgalē 2017, kas notiks 15.-16. septembrī Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Izstāde Uzņēmēju dienas Latgalē kļūst par tradicionālu un gaidītu pasākumu, kas reizi gadā rudenī ļauj apmeklētājiem iepazīties ar reģiona uzņēmumu plašo piedāvājumu un lepoties ar Latgalē saražoto. Lai aptvertu plašāku dalībnieku un apmeklētāju auditoriju, vienu gadu izstāde tiek rīkota Daugavpilī, otru – Rēzeknē. Šogad Uzņēmēju dienas Latgalē atgriežas Daugavpilī vēl vērienīgākas un interesantākas.

Pasākumu programmā tradicionāli plānota izstāde, biznesa forums, neformālais vakara pasākums, sestdienā arī kultūras programma uz skatuves zālē, kā arī dažādas Latvijas Labuma aktivitātes. Piedaloties izstādē, uzņēmumam ir iespēja iepazīstināt ar savu produkciju un pakalpojumiem vairākus tūkstošus apmeklētāju gan no Daugavpils, gan visa Latgales reģiona, uzzināt jaunumus par uzņēmējiem aktuālām tēmām biznesa forumā, izmantot tīklošanās iespēju, tiekoties ar citiem reģiona uzņēmējiem, valsts un pašvaldību amatpersonām.

Ja uzņēmums vēlas uzrunāt izstādes apmeklētāju auditoriju, pastāv iespēja uzstāties ar piecu minūšu prezentācijām, pastāstot par uzņēmumu un informējot par aktuālajām vakancēm un amatu grupām. Uzņēmumus, kas vēlas izmantot šo iespēju, aicinām informāciju sūtīt uz e-pastu ilze.brice@chamber.lv. Visiem izstādes dalībniekiem būs pieejams CV-Online Latvia SIA īpašais piedāvājums sludinājumu izvietošanai portālos www.cv.lv un www.visidarbi.lv .

Papildu informācija par pasākumu pieejama, kontaktējoties ar LTRK Valdes padomnieci reģionālos jautājumos pa tālruni 29 141 693