„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Mēs varam palīdzēt Albīnei Davidenko un Ksenijai Pavlovai

Publicitātes foto

„Latgales Laika” lasītāji var palīdzēt divām stiprām sievietēm, kuras cīnās ar onkoloģiskajām saslimšanām, - Ksenijai Pavlovai un Albīnei Davidenko.

Žurnālistes Albīnes Davidenko meita Polina vēršas pie visiem līdzcietīgiem cilvēkiem ar lūgumu. Viņa informē, ka māte guļ slimnīcā smagā stāvoklī: „Diagnoze ir sarežģīta un ne visai cerīga – onkoloģija. Bet mūsdienās daudz ko var ārstēt. Es ticu, ka māmiņai vēl nav pienācis laiks aiziet! Jauna, skaista, gudra sieviete. Viņa ir palīdzējusi simtiem cilvēku un vienmēr cīnījusies par taisnību! Tagad palīdzība vajadzīga viņai!” raksta Polina.

Lai palīdzētu Albīnei, jebkuru ziedojuma summu var ieskaitīt kontos:

Metrobank (Anglijā) -- Ms. Davidenko, Sort code 23-05-80, Account 24356949.

PayPal: poljuwka@yahoo.com.

Rēķins Latvijā: 

LV24LATB0002020272122, Albina Davydenko.

Palīdzība joprojām ir vajadzīga Ksenijai Pavlovai, kura jau vairākus gadus cīnās ar melanomu. Pateicoties ziedojumiem, 22 gadus vecajai jaunietei izdevies likvidēt lielāko daļu metastāžu plaušās, un ārstu konsīlijs lēma, ka ārstēšana jāturpina. Ksenija turas braši un turpina īstenot savus sapņus. Viņa pabeigusi mācības veterinārārsta palīga un medmāsas palīga specialitātē, pašlaik strādā veterinārajā klīnikā.

Zāles „Vemurafenibum”, kas nepieciešamas Ksenijai, maksā ļoti dārgi, viņa nespēj tās nopirkt.  No 47 399 eiro, kuri gadā vajadzīgi visiem ārstnieciskajiem izdevumiem, portālā ziedot.lv tika savākti 27 949 eiro, t. i., nedaudz vairāk par pusi no nepieciešamās summas. Ksenijai ir iespēja izārstēties, ja būs cilvēki, kuri vēlēsies viņai palīdzēt.

Ziedojumus var pārskatīt uz kontu:

LV90HABA0551040823563

p.k. 020494-10203 Ksenija Pavlova.

Ksenijas mātes Viktorijas tālrunis - 29357897.

Portālā ziedot.lv ir Ksenijas profils, arī tur var pārskaitīt ziedojumus.