„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Koncerti atcelti remontdarbu dēļ

freeimages.com

Viesmākslinieku koncerti un vietējie kultūras pasākumi, kuriem bija jānotiek Kultūras pilī (KP) līdz gada beigām, atcelti sakarā ar ēkas remontu.

Rudenī Kultūras pilī parasti sākās jaunā radošā sezona, bija sastādīts viesmākslinieku koncertu grafiks līdz gada beigām. KP remonts bija jāpabeidz rudenī, bet vairāku iemeslu dēļ, tostarp arī sakarā ar sliktajiem laika apstākļiem, būvdarbi iekavējušies. Remontdarbu laikā ēkā masu pasākumus nedrīkst rīkot.

Energoefektivitātes projekta ietvaros plānots nosiltināt KP fasādi, nomainīt jumtu, logus, ventilācijas sistēmu. Darbus plānots pabeigt 2018. gada februārī.

Rudenī ieplānotie koncerti tiks pārcelti vai atcelti pavisam. Kultūras pils administrācija visos jautājumos lūdz vērsties pie pasākumu rīkotājiem un atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Daugavpils dome šī gada februārī paņēma kredītu Kultūras pils remontam 169 605 eiro apmērā uz divdesmit gadiem. Pašvaldības līdzfinansējums – 113 070 eiro.