„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.5 °C
apmācies

Policija strādās pastiprinātā režīmā

VP LRP

Sakarā ar jaunā mācību gada sākumu Daugavpils pilsētas pašvaldības policija jau augusta pēdējās dienās ir sākusi pievērst pastiprinātu uzmanību bērnu un jauniešu pulcēšanās vietām, mācību iestāžu apkārtnei ar mērķi novērst dažādus pārkāpumus no jauniešu puses, piemēram, smēķēšanu, alkohola un apreibinošo vielu lietošanu. Šogad pirmo reizi pašvaldības policija sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldi īstenos kopīgu pasākuma plānu sabiedriskās kārtības nodrošināšanai Daugavpils mācību iestāžu tuvumā 1.septembrī.

Kopīgi tiks veikta pastiprināta uzmanība mācību iestāžu apkārtnei, to tuvumā esošajām gājēju pārejām, drošības jostu izmantošanai, velosipēdistiem, kā arī citiem, ar bērnu drošību saistītiem jautājumiem.

Daugavpils pilsētas pašvaldības policija vēlas atgādināt iedzīvotājiem būt uzmanīgiem, pārrunāt ar saviem bērniem uzvedības, drošības normas, atgādināt ceļu satiksmes noteikumus. Autovadītājus lūdz būt vērīgiem un saprotošiem, jo sākoties jaunajam gadam pilsētā pieaugs gan satiksmes, gan gājēju plūsmas intensitāte.