„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.0 °C
apmācies

Rēzeknieša kartes privilēģijas vēl trijos uzņēmumos

rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas dome parakstījusi kārtējos līgumus par privilēģijām, kas pienākas Rēzeknieša kartes īpašniekiem, un iespēja saņemt atlaides tagad būs arī uzņēmumu SIA “LDMC”, SIA “KlimatON” un SIA “EVIS LTD” klientiem.

Līgums ar apsardzes firmu “LDMC” ļauj saņemt atlaidi 10% apmērā uz drošības sistēmas montāžām, kā arī katram, kas izvēlas apsardzes kompānijas pakalpojumus, uzrādot “Rēzeknieša karti”, pirmais mēnesis pienāksies bez maksas.

Centrs/veikals "KlimatON" Atbrīvošanas alejā 35 Rēzeknieša kartes īpašniekiem piedāvā 10% atlaidi iestiepto (franču) griestu iegādei un montāžai, kā arī 5% atlaidi gaisa kondicionētāja iegādei un montāžai.

Līgums par privilēģijām noslēgts arī ar grāmatvedības pakalpojumu biroju EVIS LTD, kas piedāvā bezmaksas uzņēmuma dibināšanas dokumentu sagatavošanu, noslēdzot līgumu par jaundibināmā uzņēmuma grāmatvedības apkalpošana, kā arī atlaidi 15% apmērā uzņēmuma dibināšanas dokumentu sagatavošanai, ja līgums par grāmatvedības pakalpojumu izmantošanu netiek noslēgts.

Jau iepriekš ziņots, ka Rēzeknieša kartes īpašnieki var saņemt atlaidi pakalpojumiem vairākos uzņēmumos:

- 10% atlaide pirkumiem “Rebir” Rēzeknes speciālās ekonomiskās zonas akciju sabiedrības veikalos Viļakas ielā 4 Rēzeknē un Gogoļa ielā 14 Rīgā;
- 10% atlaide “Ūdens Akadēmija” veikalos visā Latvijā;
- 10% atlaide dizaina centrā “ZEIZE”, kas atrodas Dārzu ielā 30, un fotosalonā “DekoPrint” Atbrīvošanas alejā 112;
- 10% atlaide picērijā “LaPizza” Dārzu ielā 23 un “Konditorijā” Pulkveža Brieža ielā 28b;
- 10% atlaide metāla durvīm “Baltic Doors Systems” veikalā Latgales ielā 50;
- 10% atlaide visiem pirkumiem būvmateriālu un saimniecības preču veikalā SIA “DAKO” Jupatovkas ielā 11;
- 15% atlaidi auto rezerves daļām un auto kosmētikai “VALTERS & GR” autocentrā;
- 10% atlaide OCR peldbaseinā;
- 10% atlaide uz Latgales vēstniecības GORS organizētajiem pasākumiem;
- Atlaides Vision Express Baltija optikas salonā Latgales ielā 17: pērkot brilles vai kontaktlēcas, bezmaksas redzes pārbaude (standarta cena – 20 eiro); redzes pārbaude, ja netiek veikts pirkums – 10 eiro; 15% atlaide briļļu ietvariem un briļļu lēcām, pērkot brilles; 10% atlaide aksesuāriem; 20% atlaide saulesbrillēm; 20% atlaide kontaktlēcu iepakojumiem.