„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Aleksandrs Kudrjašovs kals laimi Azoru salās

sportacentrs.com

Daugavpils volejbola skolas audzēknis, Latvijas valstsvienības spēlētājs Aleksandrs Kudrjašovs sāks jauno sezonu Portugālē. Volejbolists pārstāvēs vienu no valsts spēcīgākajiem klubiem „Associação de Jovens da Fonte do Bastardo”, kurš bāzējas Azoru salās.

Ar aģenta palīdzību līgums tika noslēgts jau šī gada maijā, Latvijas volejbola federācijai pastāstīja Aleksandrs. Sportists saņēmis piedāvājumu arī no Francijas, un, lai gan Francijā solīja lielāku algu, Aleksandrs izvēlējās Portugāli vairāku citu faktoru dēļ.

„Portugāli izvēlējos ne tikai tāpēc, ka tur ir siltāks. Tas būs piedzīvojums, jo Azoru salas atrodas Atlantijas okeānā, tālu no sauszemes, tur ir sarežģīti nokļūt. Profesionālajā ziņā svarīgi arī tas, ka klubs piedalās Eiropas volejbola konfederācijas (CEV) Izaicinājuma kausa izcīņā. Nezinu, kāpēc viņi nolēma uzaicināt puisi no Latvijas, bet komandā otrais servētājs būs igaunis, kā arī pieteikti 5—6 brazīlieši,” pastāstīja Aleksandrs Kudrjašovs.