„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

21. oktobrī – Zelta pāru godināšana Ludzā

pexels.com

Divu cilvēku mīlestība mūža garumā. Vienmēr blakus, viens otram, dāvājot mīlestību, uzticību, līdzjūtību, prieku, pavadot ik dienu kopīgi, visa mūža garumā. Māksla būt laimīgiem nebūt nav sarežģīta, jo laimīgas laulības noslēpums ir vēlmē rūpēties par otru, nevis par sevi.

Pusgadsimtu šie cilvēki tur viens otru pie rokas ne tikai pārnestā, bet nu jau dažkārt arī vistiešākajā nozīmē. Kopīgi sagaidīti saullēkti un aizvadīti saulrieti, dienas, nedēļas, mēneši un gadu desmiti nomainījuši cits citu, tikai šo pāru mīlestība palikusi nemainīga.

Zelta kāzu jubilāri, Jūs esat spējuši iznest savu mīlestību mūža garumā, tāpēc esat pelnījuši svētku dienu ne tikai ģimenes un tuvinieku lokā, bet arī kopīgu pasākumu tautas namā.

Ludzas Tautas nams kopīgi ar Dzimtsarakstu nodaļu š.g. 21. oktobrī turpina aizsākto tradīciju – rīkot svinīgu godināšanu tām ģimenēm, kuras šogad atzīmē Zelta kāzas.

Ludzas Tautas nams aicina Zelta kāzu jubilārus līdz 2. oktobrim pieteikt savu dalību pasākumā zvanot pa tālruni Valentīnai 29436881 vai rakstot uz e-pastu valentinarazumovska@inbox.lv. Vecākus svinībām var pieteikt bērni, mazbērni, tuvinieki un draugi, sagādājot patīkamu pārsteigumu gaviļniekiem.


ludza.lv