„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

“Humanitārā akadēmija jauniešiem” aicina pieteikties mācībām

du.lv

Daugavpils Universitātes Humanitārās fakultātes Jauniešu interešu izglītības skola „Humanitārā akadēmija jauniešiem” (HAJ) aicina Latvijas jauniešus pieteikties apmācībai programmā „Latvijas jaunatnes intelekts Latvijas nākotnei”.

HAJ jaunās – septītās – sezonas atklāšana un pirmās nodarbības – 2017. gada 14. oktobrī, plkst. 11.30,  Daugavpils Universitātes Humanitārajā fakultātē, Vienības ielā 13, koncertzālē (4. stāvā)!

Nodarbības notiks vienu reizi mēnesī, sestdienās, no plkst. 11.30, Daugavpils Universitātē, Vienības ielā 13. Mācības ir bezmaksas.

Aicinām pieteikties gan tos jauniešus, kas apmeklēja HAJ nodarbības iepriekšējos gados, gan jaunus interesentus. Jaunajiem dalībniekiem un tiem, kas akadēmiju apmeklēja jau iepriekš, ir no jauna jāatsūta savi pieteikšanās dati. Pieteikšanās e-pastā: humanitara.akademija@inbox.lv līdz 2017. gada 13. oktobrim.

Pieteikumā jānorāda: vārds, uzvārds, skola, klase un kontaktinformācija.

Jauniešu interešu izglītības skola „Humanitārā akadēmija jauniešiem” Daugavpils Universitātes Humanitārajā fakultātē darbojas jau septīto gadu. Tā izveidota 2010. gadā, un jauniešu izglītošana tika aizsākta no 2011. gada februāra. „Humanitārā akadēmija jauniešiem” ir interešu izglītības instruments, kas nodrošina aizraujošu lekciju un praktisko nodarbību ciklu Latvijas vidusskolu 10.–12. klašu skolēniem, arodskolu audzēkņiem un citiem jauniešiem, kuri padziļināti interesējas par humanitārajām zinātnēm.

Par katru HAJ apmācību gadu un vairāk nekā 50 procentiem apmeklētu nodarbību jaunieši saņem sertifikātu. Tas sniedz priekšrocību – 10 papildu punktus, stājoties DU Humanitārās fakultātes studiju programmās.

Kopumā pirmo 7 gadu darbības laikā HAJ ir apmeklējuši 760  jaunieši, sertifikātus par vismaz 50% apmeklēto nodarbību saņēmuši 412 jaunieši. Šogad DU Humanitārajā fakultātē studijas uzsāka 5 HAJ absolventi.  HF jaunā studiju gada atklāšanas svinīgajā pasākumā  „Zinību dārgumus meklējot” viņi saņēma HF dekānes Maijas Burimas  “Pateicību par uzticību Humanitārajai fakultātei”.

Papildu informācija:
t.: 654 24238, 20218334
e-pasts: humanitara.akademija@inbox.lv