„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.8 °C
apmācies

Krāslava varētu atgriezties Latvijas Pašvaldību savienībā

Publicitātes foto

8. septembrī Krāslavas novada domi darba vizītē apmeklēja Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) priekšsēdētājs Gints Kaminskis un viņa vietnieks, Jelgavas pilsētas domes vadītājs Andris Rāviņš. G. Kaminskis sāka pildīt LPS priekšsēdētāja pienākumus šī gada augustā, nomainot šajā amatā līdzšinējo vadītāju Andri Jaunsleini, līdz ar to viņa vizītes mērķis bija iepazīties ar Krāslavu, ar pašvaldības darbu, kā arī pārrunāt aktuālos jautājumus, informē „Krāslavas Vēstis”.

Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks atzina, ka pirms dažiem gadiem Krāslavas novads izstājās no Latvijas Pašvaldību savienības, jo tolaik šī organizācija nevēlējās atrisināt jautājumu par to ceļu rekonstrukciju, kuri ved uz pagastu centriem. „Pašlaik šis jautājums tika aktualizēts, par problēmām ar ceļu remontdarbiem runā arī citas pašvaldības,” teica G. Upenieks. Jautāts, vai Krāslavas novada pašvaldība atkal plāno kļūt par Latvijas Pašvaldību savienības biedru, G. Upenieks uzsvēra: „Mēs esam gatavi izskatīt tagadējās LPS vadības priekšlikumus par mūsu pašvaldības perspektīvām, iesaistoties šīs organizācijas darbā.”