„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.1 °C
daļēji mākoņains

Negadījumos dzīvību zaudējuši divi jaunieši

pexels.com

Traģisks ceļu satiksmes negadījums notika pagājušajā nedēļā Daugavpils novada Maļinovas pagastā, kur tika notriekts mopēds un rezultātā gājis bojā 19 gadus vecs jaunietis, bet otrs - 17 gadus vecs jaunietis smagā stāvoklī hospitalizēts, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne.

Pēc sākotnējās informācijas, automašīnas BMW vadītājs, braucot pa šoseju, pēdējā brīdī pamanīja priekšā braucošo mopēdu, kas virzījās pa ceļu bez apgaismojuma, un, lai izvairītos no sadursmes, BMW vadītājs nobrauca grāvī, kur automašīna apgāzās. Taču tobrīd tajā pašā virzienā brauca vēl viena automašīna BMW, kurai neizdevās izvairīties no sadursmes ar mopēdu. Saistībā ar negadījumu uzsākts kriminālprocess. Policija skaidro, kurš no jauniešiem negadījuma brīdī vadīja mopēdu. Tiks nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, tostarp arī ekspertīze, kura noteiks vai negadījuma dalībnieki nav bijuši alkohola reibumā.

Naktī uz sestdienu Ilūkstē notika traģiska avārija, kurā dzīvību zaudējis jauns puisis, bet vēl viens ir cietis. Negadījums noticis ap pl. 1.45 Raiņa ielā. Jaunieši, braucot ar motorolleru, uzbraukuši stāvošai automašīnai IVECO ar piekabi un apgāzušies, kā rezultātā 1995. gadā dzimis jaunietis gājis bojā notikuma vietā, bet 2000. gadā dzimis puisis ar traumām nogādāts slimnīcā. Policija skaidro, kurš negadījuma brīdī vadījis motorolleru.