„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Daugavpilī notiks sociālā akcija Pasaki PALDIES!

Publicitātes foto

Nedēļas nogalē – piektdien un sestdien Daugavpilī notiks Uzņēmēju dienas Latgalē, to laikā būs iespēja iepazīties ar Latgales uzņēmējiem, dažādu ražotņu veikumu, kā arī piedalīties dažādos pasākumos. Viens no tiem ir sociālā labdarības akcija „Pasaki PALDIES!”. Labdarības akciju „Pasaki PALDIES!” rīko biedrība „LAIMES KALVE”, lai atgādinātu cilvēkiem, cik svarīgi ir teikt labus vārdus, pateikties par labi paveiktiem darbiem, palīdzību, par to, ka mēs esam.

Akcijas stendā katrs interesents varēs pateikt „paldies” draugiem, saviem tuviniekiem un tiem, kam ir aizmirsies pateikt labus vārdus. Šī akcija nu jau trešo gadu ceļo pa dažādām Latvijas pilsētām, priecējot iedzīvotājus ar unikālo iespēju nofotografēties ar savu „paldies!” uz akcijas simbola – dzeltenā smaidiņa fona. Katrs telts apmeklētājs saņems dāvanu no biedrības „LAIMES KALVE” - rokasgrāmatu labākai dzīvei „Ceļš uz laimi”.  Teltī notiks arī labdarības loterija, kurā visas lozes ir pilnas, un iegūtos līdzekļus izlietos sociālās akcijas nodrošināšanai Latvijas pilsētās.

Biedrības stendā varēs iepazīties ar tās struktūrvienības - interešu izglītības iestādes „Laimes kalve” piedāvājumiem. Tās ir tematiskas nodarbības skolēniem, vecākiem un pedagogiem par saskarsmes jautājumiem, motivāciju mācīties un atkarību raisošos vielu profilaksi, kā arī semināri uzņēmumu kolektīviem par dažādām aktuālām tēmām.  

“Laimes kalve” turpina nodarbību un semināru ciklus dažādām auditorijām – bērniem, pedagogiem un vecākiem, sociālā, nodarbinātības dienesta darbiniekiem un klientiem, darba kolektīviem un interešu grupām. Pieaugušajiem semināri ir par stresa pārvarēšanu, konfliktiem kolektīvā. Sociālo un nodarbinātības dienestu klientiem piedāvā seminārus par to, kā uzlabot un risināt savu situāciju, nepadoties dzīves grūtībām.