„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Kārsavā likvidēta marihuānas audzētava

freeimages.com

Veicot operatīvus pasākumus cīņā pret narkotiku izplatību, Ludzas iecirkņa policisti noskaidroja, ka kādā dzīvoklī Kārsavā, iespējams, tiek audzēti aizliegti augi. Sadarbībā ar VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonām šajā dzīvoklī tika veikta kratīšana, kuras rezultātā policistu aizdomas apstiprinājās - dzīvoklī bija ierīkota speciāli nodalīta telpa augu audzēšanai ar nepieciešamo apgaismojumu, ventilāciju un izmantots speciāls aprīkojums.

Kratīšanas rezultātā policisti izņēma vairākus augu krūmus, kā arī augus žāvētā veidā. Kopumā ir izņemts diezgan būtisks marihuānas daudzums. Par minēto noziegumu aizvadītās nedēļas nogalē aizturēts 1991. gadā dzimis vīrietis. Policija turpina izmeklēšanu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Uzsākts kriminālprocess uzsākts par narkotisku vielu saturošu augu neatļautu sēšanu un audzēšanu.