„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.0 °C
apmācies

Pašvaldību komandas tiekas stadionā

ludza.lv

8.septembrī Nirzas pamatskolas stadionā norisinājās sporta spēles, kurā piedalījās trīs novadu – Ciblas, Kārsavas un Ludzas – pašvaldību komandas.

Komandām tika piedāvātas 5 disciplīnas, kuras prasīja zināmu sportisku rūdījumu un veiklību. Kopvērtējumā I vietā ierindojās Ludzas, II vietā – Kārsavas, III vietā – Ciblas novada pašvaldības komanda.

Visvairāk punktu komandas varēja nopelnīt, metot volejbola serves mērķī, kā arī sacensībās ar nosaukumu “Loki” (šaušana mērķī ar loku), kur startēja 4 dalībnieki no katras komandas. Volejbola servēs ludzānieši bija nepārspējami – iegūti 140 punkti, otru labāko rezultātu sasniedza kārsavieši – 50 punkti, neveicās šoreiz ciblāniešiem – 30 punkti. Arī sacensībās šaušanā ar loku vietas sadalījās tāpat: Ludza – I vieta (50 p.), Kārsava – II v. (40 p.), Cibla – III v. (30 p.).

Identiski rezultāti gūti arī “Priekšnieku stafetē”: Ludzas novada domes priekšsēdētājs Edgars Mekšs izcīnīja 1. vietu, Kārsavas pašvaldības pārstāvis Aivars Lipskis – 2., bet Ciblas novada domes priekšsēdētājs Juris Dombrovskis stafeti noslēdza kā 3.. Toties ciblānieši bija visveiksmīgākie kompleksajā stafetē ar dažādiem atraktīviem uzdevumiem, šajās sacensībās bija jāpiedalās 12 cilvēku komandai.

Sacensībās “Laivas”, kur komanda (2 vīrieši un 1 sieviete) airēja laivā pa Nirzas ezeru uz laiku, vislabāk veicās kārsaviešiem – I vieta. Zīmīgi, ka Kārsavas pašvaldības teritorija nevar lepoties ar daudziem ezeriem. II vietā – Ludzas, III – Ciblas novada pašvaldība.

Pasākumu organizēja Ludzas novada pašvaldība, sportiskās aktivitātes sagatavoja galvenais speciālists sporta jomā Andrejs Narnickis un Ciblas novada sporta organizatore Ineta Miklucāne.