„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+7.2 °C
apmācies

Jānis Timma pirms jaunās sezonas noskaņots optimistiski

sportacentrs.com

Pēc 2017. gada Eiropas čempionāta basketbolā Jānis Timma pievienojies savai jaunajai komandai „Baskonia”, kura spēlē Spānijas virslīgas čempionātā un šosezon startēs arī ULEB Eirolīgā.

Jānis Timma ir priecīgs, ka pievienojies komandai, savos iespaidos krāslavietis dalījās portālā sportazinas.com: „Jau redzams, ka komandai ir izveidojusies laba savstarpējā sapratne. Domāju, sezona būs veiksmīga. Domāju, ka no manis var gaidīt to pašu, ko rādīju Eiropas čempionātā. Neteiktu, ka esmu izteikts punktu guvējs. Daru visu, kas komandai konkrētajā situācijā ir nepieciešams.”

Līgums noslēgts uz trīs sezonām. Oficiāli atalgojums netiek izpausts, bet Spānijas mediji vēsta, ka Timma jaunajā darbavietā saņems ap vienu miljonu dolāru par sezonu. Tapāt paredzēts izpirkums, ja Timmu savā īpašumā vēlēsies redzēt NBA komanda – viens miljons dolāri.

Aizvadītajā sezonā basketbolists spēlēja Krievijā, kur pārstāvēja Sanktpēterburgas “Zenit”.