„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+5.3 °C
apmācies

Sieviete nokrita no dambja

pexels.com

Svētdien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama arī Daugavas ielā Daugavpilī, kur sieviete nokrita no piecu metru augsta dambja. Glābēji viņu izcēla un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

23. septembra pēcpusdienā ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Krustpils ielu Daugavpilī, kur no piecstāvu dzīvojamās mājas pagraba nāca melni dūmi. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotās ēkas evakuēja 25 cilvēkus. Pēc VUGD informācijas, ugunsgrēkā ēkas pagrabā dega mēbeles.

Tajā pat dienā VUGD saņēma izsaukumu uz Krāslavas novada Indras pagastu, kur vienstāva graudu kaltes žāvēšanas kamerā dega graudi.

Sestdienas vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Ilūkstes novada Prodes pagastu, kur sieviete bija apmaldījusies mežā un saviem spēkiem nespēja atrast izeju. Izmantojot speciālās skaņas signālus un gaismas ierīces cilvēks tika izvests no meža.