„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.5 °C
apmācies

Turpinās Ludzas peldbaseina projektēšanas darbi

ludza.lv

Šī gada augustā Ludzas novada pašvaldība parakstīja līgumu ar SIA “Arčers” par Ludzas pilsētas peldbaseina projektēšanu, būvniecību un autoruzraudzību. Peldbaseins tiks būvēts Miglinīka ielā 27, Ludzā. Būvprojekta izstrāde notiks līdz 2018. gada 15. martam, būvdarbus paredzēts paveikt līdz 2019. gada 15. februārim.

13. septembrī notika darba sanāksme, kurā tika apspriesti peldbaseina projektēšanas jautājumi. Sanāksmē piedalījās Ludzas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Valdis Maslovskis, domes priekšsēdētāja vietnieks attīstības jautājumos Aivars Meikšāns, Attīstības un nekustamā ipašuma nodaļas vadītāja Ilona Igovena, SIA “Arčers” pārstāvji Oskars Buls un Aija Sakalovska, projektētāji no SIA “Rem Pro” Jeļena Ladigina un Baiba Naike, piesaistītie speciālisti – Ritvars Bērziņš no SIA “SPA serviss centrs” un SIA “Lagron” darbinieks Sandis Anerauds. Tika spriests par ēkas būvkonstrukcijas alternatīviem tehnoloģiskiem risinājumiem, iespēju peldbaseina darbību saskaņot ar centrālapkures ciklu pilsētā, kā arī citi aktuālākie jautājumi. Nākamā darba sapulce nozīmēta oktobra sākumā. Tajā piedalīsies arī Ludzas novada būvvaldes speciālisti.

Jau vēstīts, ka kopējā summa par  peldbaseina projektēšanas, būvniecības un autoruzraudzības darbu izpildi noteikta 1 967 027,17 eiro (bez PVN).