„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.1 °C
apmācies

Daugavpilieši ir prasmīgākie spiningotāji Latgalē

copeslietas.lv

Ar Daugavpils komandas „L-BAITS” uzvaru noslēdzās 2017. gada Latgales spiningošanas čempionāts, kas notika septembra nogalē Rušonas ezerā un kur piedalījās 45 dalībnieki.

Sacensību galvenais tiesnesis Elgasts Dimants pastāstīja, ka daugavpilieši Aleksandrs Morozovs, Aivars Teivāns, Vadims Loginovs un Timofejs Škobrovs šo labāko spiningotāju titulu izcīna gandrīz gadu no gada, jo viņi, piedaloties visās sacensībās, pilnveidojuši makšķerēšanas prasmes, kā arī pārzina visas copes vietas Latgalē. Daugavpilieši divās dienās noķēra lomu 21,9 kg.

Otrajā vietā ar 19,1 kg zivju ierindojās komanda „Trakie eži” no Rīgas, bet trešā godalga ir komandai „Spidiļķis-Preiļi”, kur bija apvienojušies Viktors Nikolajevs, Jānis Eriņš, Andrejs Vanags un Māris Moisejevs. Viņiem ir 9,6 kg.

Tiesneši vērtēja arī ekipāžu rezultātus, un abas Daugavpils ekipāžas mājās pārveda gan zelta, gan bronza medaļas un kausus.