„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

„Daugavpils” pirmajā līgā sāk ar zaudējumu

Sergejs Kuznecovs

„Daugavpils U14” 30. septembrī savā laukumā tikās ar „Rīga 2005” hokejistiem. Renāta Vabiščeviča audzēkņi uzvarēja ar rezultātu 3:1. Visus vārtus jaunie hokejisti guva pirmajā periodā un uzvarai ar to pietika. Pēc trim spēlēm komanda atrodas piektajā vietā.

„Daugavpils U18” 30. septembrī piekāpās līderiem „Lido” (Rīga) hokejistiem – 2:4. Daugavpilieši divreiz izlīdzināja rezultātu, taču galvaspilsētas komanda bija pārāka. Laukuma saimniekiem vārtus guva Vladislavs Barkovskis un Artjoms Tretjakovs.

1. oktobrī izbraukumā „Daugavpils U12” piedzīvoja sagrāvi spēlē ar HS „Rīga 2007” – 1:9.

„Daugavpils U16” ir čempionāta līdere. Hokejisti 1. oktobrī mājās pārliecinoši uzvarēja „Jūrmalu” – 6:0, trīs vārtus guva Ivo Haritonovs.

Latvijas pirmās līgas čempionātā „Daugavpils” sāka sezonu ar zaudējumu „Mārupei” – 2:3. Jau spēles sākumā daugavpilieši ielaida savos vārtos trīs ripas, līdz pārtraukumam rezultātu starpību izdevās samazināt līdz minimumam, taču vairāk nekas tā arī neizdevās.