„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.6 °C
neliels sniegs

Daugavpils Sikspārņu Centra sezonas noslēgšana

DSC

Piektdien, 2017. gada 13. oktobrī, Daugavpils sikspārņu centrs organizē vides ekskursiju sezonas noslēguma pasākumu cietoksnī sadarbībā ar Daugavpils Universitātes Reģionālo vācu valodas un Vācijas valstsmācības tālākizglītības centru un citiem partneriem projektā par tukšo telpu un īpašumu izmantošanas iespējām, ko atbalsta Gētes institūts un Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrija. 

Pasākums notiks Daugavpils cietokšņa mazā pulvera pagraba telpā (Nikolaja ielā 15).

Sākot ar plkst. 14.00 telpās varēs apskatīt Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” radošo darbu izstādi kā arī piedalīties to tapšanas porcesā.

Sikspārņu centra aktivitātes sāksies plkst. 18.00 un noslēgsies plkst. 20.00.

P.S.: Pasākuma turpinājumā, sestdien, 2017. gada 14. oktobrī, Daugavpilī viesosies organizācijas “FREE RIGA” dibinātāji Mārcis Rubenis un Jāzeps Bikše, kas Daugavpils cietokšņa mazā pulvera pagrabā no plkst. 12.00 dalīsies pieredzē par pamesto ēku izmantošanas iespējām Rīgā un Eiropā, kā arī diskutēs par to, kāds ir Daugavpils neapsaimniekoto telpu pielietojuma potenciāls.