„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.1 °C
neliels lietus

Ludzā aiztur vīrieti, kuru meklēja aizdomās par vairāku zādzību izdarīšanu

VP LRP

Valsts policija aizdomās par mantiska rakstura noziegumiem - vairāku zādzību izdarīšanu no veikaliem, (vairāk nekā 10 epizodes, tajā skaitā ar iekļūšanu) meklēja 1985.gadā dzimušo vīrieti, kurš sestdien, 7.oktobrī ap plkst. 12.00 Rēzeknē aizbēga no Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas vietas pastaigu laukuma.

Vakar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes likumsargi ieguva informācija, ka meklētā persona, iespējams, atrodas Ludzā. Informācijas pārbaudei tika veikti operatīvas meklēšanas pasākumi, kuru rezultātā Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki vīrieti šodien aizturēja.

Pašlaik vīrietim draud kriminālatbildība par bēgšanu no īslaicīgās aizturēšanas vietas. Pēc Krimināllikuma 310.panta 1.daļas, par bēgšanu no īslaicīgās aizturēšanas vai ieslodzījuma vietas — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Valsts policija pateicas iedzīvotājiem, kuri sniedza atbalstu personas meklēšanā.