„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Rēzeknes un Rugāju novadā izglābti mežā apmaldījušies cilvēki

pexels.com

Laika posmā no šī gada 17.oktobra plkst. 6.30 līdz 18.oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latgales reģiona brigāde saņēma četrus izsaukumus  uz glābšanas darbiem.

Palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, vakar plkst.17.46 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Rēzeknes novada Vērēmu pagastu, kur purvainā mežā bija apmaldījusies sieviete. Piesaistot Valsts robežsardzes helihopteru, tika noskaidrota sievietes atrašanās vieta. Ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja sievietei izkļūt no meža un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem.

Savukārt plkst. 20.08 VUGD saņēma izsaukumu uz Rugāju novada Lazdukalna pagastu, kur mežā bija apmaldījies vīrietis. Sadarbībā ar Valsts policiju, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un piesaistot Valsts robežsardzes helihopteru, vīrietis tika atrasts un izvests no meža.

Vakar Rugāju novada Rugājos no ūdenstilpnes tika izcelts noslīcis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem.