„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+8.2 °C
apmācies

Daugavpilī atvērs Lietuvas tirdzniecības centru

www.vz.lt

Drīzumā Daugavpilī plānots atvērt lielu Lietuvas firmas „Kesko Senukai” būvmateriālu tirdzniecības centru. 27. oktobrī firmas pārstāvji ieradās pilsētā, lai ar Daugavpils domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu apspriestu sadarbību.

„Mēs esam atnākuši, lai paliktu,” tikšanās sākumā teica Lietuvas koncerna pārstāvis Latvijā Marjus Šukausks. Viņš atzīmēja, ka viņu biznesa pamatā ir stabilitāte, un tā viņi gatavojas strādāt arī Daugavpilī.

Marjus Šukausks uzsvēra, ka firma vēlas piedalīties pilsētas projektos un pastāstīja par mecenātisma plāniem, kurus viņi plāno aktīvi īstenot Daugavpilī. Savukārt Rihards Eigims pateicās firmas pārstāvjiem par vairāku desmitu darba vietu radīšanu.

Mārketinga vadītāja Aīda Šmits sarunā ar „Latgales Laiku” atzīmēja, ka no konkurences viņi nebaidās. Izpētījuši vietējo tirgu, „Kesko Senukai” pārstāvji secināja, ka principiāla atšķirība šajā tirgū būs daudzās akcijas un piedāvājumi, kuri ir izdevīgi patērētājiem. Tiks sagādāts pārsteigums sievietēm, jo, izņemot remonta un celtniecības materiālus, jaunais veikals piedāvās daudzveidīgas preces mājai.

„Kesko Senukai” ir Lietuvas lielākais tirdzniecības tīkls, kurš darbojas remonta un būvmateriālu, kā arī mājas, dārza utt. preču tirdzniecības jomā. Baltijas tirgū tas darbojas kopš 1992. gada. Daugavpilī tirdzniecības centra atklāšana paredzēta 24. novembrī.