„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.1 °C
neliels sniegs

„Spridzeklis” tiesā

www.norteks.lv

1.novembrī pie Daugavpils tiesas ēkas bija vērojama satraucoša aina -- sabrauca operatīvo dienestu automašīnas (Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Neatliekamā medicīniskā palīdzība un pašvaldības policija) un tika norobežota ēkai pieguļošā teritorija.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste

Ksenija Belova pastāstīja, ka trešdien policija saņēma informāciju par iespējamiem drošības riskiem, tādēļ notikuma vietā tika veikta ierastā pārbaude un evakuēti cilvēki. Pārbaudes rezultātā nekādi aizdomīgi objekti netika konstatēti.

Jāteic, ka joks par viltus spridzekļa ievietošanu ir krimināli sodāma rīcība, par ko draud brīvības atņemšana līdz vienam gadam, piespiedu darbs vai naudas sods. Tāpat šādos gadījumos zvanītājam par viltus spridzekli ir jāsedz arī zaudējumi, kas radušies konkrētajā adresē esošajiem uzņēmumiem.