„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
-0.7 °C
daži mākoņi

„Daugavpils” nezaudē nevienu punktu

Sergejs Kuznecovs

Latvijas bērnu un jaunatnes čempionātā hokejā U16 grupā „Daugavpils” savā laukumā pieveica „Brocēnus” – 6:4.

Šajā spēlē rezultatīvākais bija Maksims Galilejevs – 5 punkti (4+1). Arī Artjoms Tretjakovs izcīnīja piecus punktus, tikai viņam vieni gūti vārti un četras piespēles. No aizsargiem aktīvi asistēja Rolands Vasiļjevs – trīs rezultatīvas piespēles.

„Daugavpils” čempionātā atrodas otrajā vietā – deviņās spēlēs gūtas deviņas uzvaras, turklāt visas – pamatlaikā. A. Tretjakovs ar 39 punktiem ir otrais rezultatīvākais turnīra spēlētājs.

U14 grupā „Daugavpils” izbraukumā piekāpās „Dinamo” (Rīga) – 1:7. Savukārt U12 grupā viesos daugavpilieši zaudēja „Ogrei” – 4:6.

Daugavpils čempionātā hokejā aizvadītajās brīvdienās notika piecas spēles. „Pļaviņas” ar rezultātu 7:4 uzvarēja „Ultru”. Uzvarētājiem rezultatīvs bija Aigars Krasovskis – 4 (3+1). Komandā „Ultra” labākie bija Jurijs Narunovskis un Markuss Paulmans, kuri guva divus vārtus, bet Jurija kontā arī rezultatīva piespēle.

„Kalupe” sagrāva „Rezgolu” – 9:2. „Bastions” piekāpās „Visaginai” – 2:3. „Latgols” uzvarēja „Lokomotīvi LRC” – 6:4. Savukārt vienīgā veterānu spēle noslēdzās „Vasaknos” (Lietuva) labā, kura pieveica komandu „Latgols 45” – 3:1.