„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Ilūkstē top slidotava

freeimages.com

Pie Ilūkstes stadiona izbūvēta slidošanas laukuma betona pamatne, kurai jau šogad uzstādīs bortus. Tāpat tiks iegādātas slidas, jo nākamā gada sākumā notiks ziemas nometne bērniem, pastāstīja Ilūkstes novada domes Attīstības plānošanas nodaļas vadītājas vietniece Ieva Strode.

Slidotavas projektu realizē Ilūkstes novada dome kopā ar sadarbības partneriem Kretingas rajona pašvaldību (Lietuva) Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansētās Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas ietvaros. Ilūkstes slidošanas laukumā, slidās un bērnu nometnē tiks ieguldīti 101 519 eiro, no tiem 86 291 eiro ir ERAF finansējums.

Savukārt Kretingas rajona pašvaldība ierīkoja jaunu rotaļu laukumu un iegādāsies brīvdabas kino ekrānu, piebilda I. Strode.

Komentāri

18.11.2017 23:53
ilmars
super kad bijam berni mus mamas no slidotavas nevareja dabut lauka ,muzigi hokejs ar tenisa bumbinu slidojam un priecajamies par dzivi un vel spelejam- zelta ripa parstavejam Iluksti labas atminas .