„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+1.8 °C
daži mākoņi

Latgalieši – atsaucieties!

Publicitātes foto

Biedrība „Asmu Latgalīts” nolēma apbalvot labākos Latgales iedzīvotājus, kuri ar savu rīcību sekmē Latgales reģiona izaugsmi un kalpo par piemēru pārējiem. Līdz 22. decembrim tiek pieņemti pieteikumi no visiem Latgales nostūriem septiņās nominācijās - Latgales gada labākais lauksaimnieks, Latgales gada aktīvākais jaunietis, Latgales gada ģimene, Latgales gada varonis, Latgales gada uzņēmējs, Latgales gada aktīvākais seniors un Latgales gada sirds cilvēks.

Uz balvu var pretendēt Latgales reģiona iedzīvotāji, Latgalē reģistrēti uzņēmumi un organizācijas.

Šāda apbalvošana notiks jau ceturto reizi. Iepriekšējos gados biedrība saņēmusi daudz pieteikumu no visas Latgales par cilvēkiem, kuri sekmē Latgales izaugsmi. Pieteikumus vērtē komisija un izvirza septiņus Latgales iedzīvotājus, kuri tiek īpaši sumināti svinīga pasākuma laikā. Vērtēšanas gaitā tiek ņemti vērā vairāki kritēriji, proti, balvas pretendenta darba nozīmīgums sabiedrībā un ilgums, radoša un oriģināla pieeja darbam u.c.

Pieteikumi jāsūta līdz 22. decembrim uz e-pastu asmulatgalits@gmail.com vai uz biedrības „Asmu Latgalīts” adresi Grodņas ielā 66, Daugavpilī, LV-5417. Pieteikumā jāiekļauj informācija par balvas pretendentu, iniciatīvas apraksts, panākumi, panākumu rezultāts un vismaz viena atsauksme.

Pasākums „Latgales Gada balva 2017” notiks 27. janvārī Preiļu novada kultūras centrā (Raiņa bulvārī 28).