„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.2 °C
apmācies

Ugunsgrēks prasa upurus

freeimages.com

2. novembrī pl. 4.10 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Dobeles ielu Daugavpilī, kur bija izcēlies ugunsgrēks dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, ar atklātu liesmu dega dzīvoklis vienstāva koka dzīvojamā mājā. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotajiem blakus dzīvokļiem izglāba četrus cilvēkus, no kuriem viens bija cietis un tika nodots NMPD mediķiem, līdztekus no ēkas tika evakuēti divi cilvēki. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 45 gadus vecs vīrietis. Ugunsgrēks plosījās 60 kv. m. lielā platībā.  

28. oktobrī pl. 15.30 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Puškina ielā Daugavpilī, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija jūtama deguma smaka. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī bija izveidojies piedūmojums no piedeguša ēdiena. No piedūmotās ēkas izglābta sieviete, kura tika nodota Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

29. oktobrī pl. 7.45 VUGD saņēma izsaukumu uz Teātra ielu Daugavpilī, kur piecstāvu dzīvojamā mājā bija izveidojies piedūmojums. Ierodoties notikuma vietā, ēkas pirmā stāva dzīvoklī uz plīts dega bez uzraudzības atstāts ēdiens. Ugunsgrēkā cieta viens vīrietis, kurš tika nodots NMPD darbiniekiem