„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+0.1 °C
apmācies

Apbalvojuma „Gada cilvēks” šogad novadā nebūs

daugavpilsnovads.lv

Lai gan Daugavpils novada augstākajam apbalvojumam „Gada cilvēks” šogad pieteikti četri pretendenti, vērtēšanas komisija lēmusi, ka apbalvojums šogad netiks piešķirts nevienam. Tomēr 16. novembrī, Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītajā svētku pasākumā Daugavpils novada kultūras namā „Vārpa”, tiks pasniegti vairāki Atzinības un Pateicības raksti.

Kā preses konferencē 6. novembrī Daugavpils novada domē skaidroja izpilddirektore Vanda Kezika, pēc garām diskusijām komisija lēmusi, ka pretendenti neatbilst vairākiem apbalvojuma „Gada cilvēks” kritērijiem, piemēram, divi no viņiem pašvaldības iestādēs strādājuši mazāk nekā gadu. Tā kā „Gada cilvēks” ir augstākais apbalvojums novadā, tika vērtēts cilvēka ieguldījums ne tikai šogad, bet vairāku gadu griezumā. „Protams, novērtējam arī to cilvēku iniciatīvu, kas izvirzīja šos kandidātus,” atzīmēja V. Kezika.

Divi „Gada cilvēka” apbalvojumam pieteiktie pretendenti saņems Atzinības rakstu. Savukārt atzinības un pateicības saņemšanu pieteikti vairāk nekā 30 pretendenti, tāpēc šajā kategorijā balvu birums būšot liels.

Komentāri

11.11.2017 16:57
viski
A kur Zeiles kundze ar Janīnu Mozuli. nu gan varējāt viņas apbalvot godam pastrādāts 55.000 tūkstoši eiro kabatā un paldies visiem par atbalstu