„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.1 °C
apmācies

Par sirmgalvja aplaupīšanu aizturēts vīrietis

freeimages.com

31. oktobrī ap pl. 15.10 Daugavpils iecirkņa policisti saņēma informāciju, ka Daugavpilī 1944. gadā dzimuša vīrieša dzīvoklī ir iekļuvis nenoskaidrots vīrietis, kurš, piedraudot ar izrēķināšanos, ir uzlauzis skapi un nolaupījis 7000 eiro. Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess par laupīšanu, informē VP Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Operatīvo pasākumu rezultātā policija diennakts laikā aizturēja iespējamo vainīgo personu - 1972. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētā mantās tika konstatēta daļa nolaupītās naudas – 2934 eiro. Jāpiebilst, ka vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā un ir bijis vairākkārt tiesāts par mantiska rakstura noziegumiem.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, savukārt laupītājam par nodarīto draud kriminālatbildība pēc Krimināllikuma 176.panta 2.daļas - brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem ar vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.