„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Startējis novada atklātais čempionāts basketbolā

freeimages.com

11. novembrī Lāču pamatskolā tika dots starts Daugavpils novada atklātajam čempionātam basketbolā. Šogad turnīrā piedalās septiņas komandas, piecas no tām pārstāv vietējos pagastus – Ambeļus, Višķus, Vaboli, Naujeni un Kalupi, kā arī turnīrā piedalās Ilūkstes novada Pilskalnes pagasta un apvienotā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas / Valsts robežsardzes koledžas (RTA/VRK) komanda.

Pirmajā kārtā aizritēja četras spēles. Sīvā cīņā Ambeļi uzvarēja Kalupes komandu ar rezultātu 66:62. Spēlē, kurā sacentās Vabole pret Pilskalni, uzvarēja vabolieši ar rezultātu 82:50. Naujene sagrāva Višķus ar 93:53. Nepārspēta palika Vabole arī cīņā pret RTA/VRK komandu, spēli noslēdzot ar rezultātu 75:66.

Čempionāta galvenie tiesneši ir Sergejs Komļevs un Sergejs Pavlovs.

Nākamās turnīra kārtas Lāču pamatskolā notiks 19. un 20. novembrī, kur tiksies Vabole – Ambeļi, Višķi – Pilskalne, RTA/VRK – Naujene, Višķi – Kalupe un Pilskalne – Ambeļi.

Atgādinām, ka 2016.gada Daugavpils novada atklātā čempionāta basketbolā čempioni ir Naujenes pagasta komanda, otrajā vietā pērn ierindojās Kalupe un trešajā vietā – Vabole.

Jāatzīmē, ka 8.novembrī Lāču pamatskolā noritēja arī LBL 3.līgas spēle, kurā mājinieki – Daugavpils novada komanda – ar četru punktu pārsvaru uzvarēja Saulkrastu komandu. Šobrīd Daugavpils novada komanda savā grupā ieņem otro vietu.