„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Timo un Kjasts paliek „Lokomotīvē”

freeimages.com

Lai gan izskanēja minējumi, ka Timo Lahti pametīs „Lokomotīvi”, viņš tomēr paliks Daugavpilī. Somu spīdvejists pagarinājis līgumu ar klubu un pārstāvēs „Lokomotīvi” jaunajā sezonā.

2017. gada sezonā Timo bija septiņpadsmitajā vietā Polijas NICE līgas reitingā un otrais „Lokomotīves” reitingā (1,951 punkts vienā braucienā, 9,56 punkti – sacensībās).

Līgumu ar komandu noslēdzis arī Kjasts Puodžuks, tādējādi Kjasts dzimtās pilsētas komandu pārstāvēs vienpadsmito sezonu pēc kārtas. Līgas reitingā spīdvejistam 22.  vieta (1,838 punkti vienā braucienā, 8,75 punkti – sacensībās).

1. novembrī tika atvērts transfertu logs un klubi sākuši aktīvi meklēt spīdvejistus, bet sportisti gaida izdevīgus piedāvājumus. T. Jonasons, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja „Lokomotīvi”, nākamgad startēs Pilas kluba (NICE līga) sastāvā.

„Grand Prix” 2018. gada sērijai „wild card” piešķirta Martinam Vaculikam (Slovākija), Krisam Holderam (Austrālija), Gregam Henkokam (ASV) un Nikijam Pedersenam (Dānija).

Rezervisti būs Nils Kristiāns Iversens (Dānija), Vaclavs Miliks (Čehija), Linuss Sundstrēms (Zviedrija), Maksims Drabiks (Polija), Makss Friks (Austrālija).

Vadims Tarasenko atgriežas

Klubs „Lokomotīve” uz nākamo sezonu parakstīja līgumu ar Krievijas spīdvejistu Vadimu Tarasenko. Pēc četriem gadiem sportists no Tālajiem Austrumiem atgriežas Daugavpilī.

Pēc „Lokomotīves”, 2014. un 2015. gadā, Vadims pārstāvēja Gņeznas, bet vēlāk – Pilas klubu.

Pagājušajā sezonā V. Tarasenko Polijas NICE līgas reitingā ierindojās 23. vietā (1,814 punkti caurmērā vienā braucienā, 7,31 punkts – vidēji sacensībās). Vadims Tarasenko Krievijas izlases sastāvā ieguva bronzu pasaules kausa izcīņā.