„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.6 °C
apmācies

Divas uzvaras brīvdienās

Sergejs Kuznecovs

DU basketbolistes (treneris Nikolajs Romaņenko) izcīnīja divas uzvaras Latvijas—Igaunijas basketbola līgā. Izbraukumā DU pieveica Latvijas U16 izlasi – 63:55. Ksenija Starovoitova ar 14 punktiem un 8 bumbām zem groza bija rezultatīvākā Daugavpils komandā.

12. novembrī daugavpilietes savā laukumā sagrāva komandu „Saldus” – 80:53. Komfortablu rezultātu ar 20 punktu pārsvaru izdevās panākt spēles pirmajā pusē. Turpinājumā atlika vien palielināt pārsvaru un izcīnīt vēl vienu uzvaru.

Otro spēli pēc kārtas rezultatīvi aizvadīja K. Starovoitova – 16 punkti, 8 bumbas zem groza.

DU galvenais treneris Nikolajs Romaņenko: „Man patika Ksenijas Starovoitovas spēle – viņa labi nospēlēja Rīgā un arī savā laukumā. Spēle ar izlasi bija sarežģīta, tāpēc māca bažas, ka var rasties problēmas ar Saldus komandu. Nav viegli aizvadīt divas spēles labā līmenī, bet mēs tikām galā, devu iespēju spēlēt visām. Meklējam rezerves, lai komanda uzlabotu sniegumu.  Šis tas jau ir padomā. Aizsardzībā vēl ir kļūdas, taču pašlaik esmu apmierināts gan ar spēli, gan rezultātu.”

DU – „Saldus” 80:53 (20:14, 22:9, 18:15, 20:15)