„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

„Baltkrievu gadatirgus Daugavpilī” ielūdz viesus

daugavpils.lv

24. novembrī Vienības nama koncertzālē notiks VII Starptautiskais tautas kultūras festivāls “Baltkrievu gadatirgus Daugavpilī”.

Festivāls jau tradicionāli noris ar plašu vērienu, apvienojot vairākus kultūras pasākumus dažādām auditorijām. Šoreiz festivālu atklās konference „Kultūras tilts: Latvija – Lietuva – Igaunija – Baltkrievija”, kurā tiks apspriesti jautājumi par baltkrievu kultūras saglabāšanu ārpus etniskās dzimtenes. Baltkrievu kultūras centrs prezentēs savu grāmatu par festivālu Daugavpilī. Notiks arī labdarības grāmatu akcija -- baltkrievu grāmatas varēs apmainīt pret festivāla suvenīru “Laimes pogu”.

Amatnieku izstādē varēs ne tikai iegādāties dažādus izstrādājumus, bet arī iemācīties tos izgatavot. Svētku koncertā viesus izklaidēs Daugavpils un Latgales radošie kolektīvi, kā arī ansambļi no Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas.