„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.3 °C
apmācies

Pasniegta balva «Krāslavas novada gada cilvēks 2017»

kraslavasvestis.lv

17. novembrī Krāslavas Kultūras namā notika Valsts svētku svinīgais pasākums, kura laikā godināja balvas „Krāslavas novada gada cilvēks 2017” saņēmējus. Balvas pasniedza Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks un domes izpilddirektors Jānis Geiba.

Nominācijā „Mūža ieguldījums” balvu saņēma Māra Miglāne – bijusī Izvaltas un Ūdrīšu pagasta pārvaldes vadītāja. Nominācijā „Gada cilvēks” apbalvoti: Svetlana Ļaksa-Timinska (Krāslavas novada Centrālās bibliotēkas Komplektēšanas un apstrādes nodaļas vadītāja), Anastasija Platace (Izvaltas Tautas nama vadītāja) un Anna Sprūģe (veterinārārste).

Fragmenti no iedzīvotāju pieteikumiem:

(Māra Miglāne) „Māra spējusi uzklausīt ikvienu cilvēku. Labprāt palīdzējusi pagasta iedzīvotājiem, neskatoties uz to, ka pagasta pārvaldes vadītājas pienākumu izpilde prasa daudz laika un lielu atbildību”;

(Anastasija Platace) „Pateicoties Anastasijas centieniem, Izvaltas pagastā veiksmīgi strādā četri kolektīvi, kas guvuši atzinību valsts līmeņa skatēs. Pagastā ar viņas atbalstu tika izveidots sieviešu vokālais ansamblis „Blāzma” un vīriešu trio „Ozols””;

(Svetlana Ļaksa-Timinska) „Viņa veic savu darbu godprātīgi un ar mīlestību. Ne tikai labprāt palīdz bibliotēkas darbiniekiem un apmeklētājiem, bet arī prot nomierināt un teikt sirsnīgus vārdus, kas dziedina un palīdz.

Annu Sprūģi, pēc pieteikumu iesniedzēju domām, ir nepieciešams apbalvot par profesionālu, ilggadēju darbu, atsaucību un personisko ieguldījumu, rūpējoties par Krāslavas novada iedzīvotāju mājlopu veselību.